Zveze neodvisnih združenj logistov in mehatronikov

Kontak z nami...

Pogled na četrto leto delovanja naše Zveze neodvisnih združenj logistov in mehatronikov (ZNZLM) Slovenije je optimističen, ker trdno stopamo po zastavljeni poti. Letošnje leto je bilo po svoje posebno zaradi zamenjave vodstva Zveze, saj je po ustanovitvi in triletnem zelo uspešnem vodenju dosedanjega predsednika Milana Pečnika zahtevno in odgovorno delo vodenja Zveze prevzel dosedanji podpredsednik Franc Plazovnik.

Glede na njegove dolgoletne izkušnje in znanje smo ga soglasno izvolili in mu tako izkazali zaupanje. Leto je bilo posebno tudi z vidikov promocije naše Zveze v slovenskem prostoru, saj smo utrdili vezi in predstavili naše poslanstvo na Agenciji za varnost prometa (AVP)  Republike Slovenije.

Aktivno smo se vključili v konkretne dejavnosti za izboljšanje prometne varnosti v Sloveniji. Prepričan sem, da smo na pravi poti, ko lahko s svojim znanjem in izkušnjami, predvsem pa partnerskim odnosom prispevamo k uspešnosti delovanja AVP-ja in vseh subjektov, ki v naši lepi Sloveniji prispevajo k boljši prometni varnosti, pri čemer na prvo mesto postavljamo naš osebni odnos do prometa in zaupanje v slehernega udeleženca v cestnem prometu.